Un bany a la teva mida, perquè cada bany és un món

Un bany a la teva mida, perquè cada bany és un món

La sala de bany és una part fonamental de la nostra llar i per això cal escollir bé els components que la formen per tal que sigui el més còmode per nosaltres, s’adapti a les nostres necessitats i vagi en consonància amb les mesures de l’estància.

Últimament se li dona molta importància al disseny, i no diem que no sigui important, però també cal buscar quelcom que sigui pràctic i funcional pel nostre dia a dia. La marca Villeroy & Boch, empresa líder al sector des de 1748, combina en els seus models alhora disseny, qualitat i funcionalitat.

Les banyeres les podem trobar de molts tipus, mides i formes; poden ser rectangulars, ovalades, rodones, cantoneres, absentes….totes elles porten la seva corresponent carcassa o bé les podem enrajolar a tot voltant.

A la majoria, els hi podem incorporar d’hidromassatge i algunes poden ser de color fins hi tot. Dins l’àmplia gamma de Villeroy hi ha banyeres de porcelana, acríliques i de Quaryl®.

Pel que fa les piques de porcelana, acríliques, de resines, microciment i en el cas de Villeroy també de Titan Ceram, producte molt similar a la porcelana però el qual permet ser molt més moldejable i donar-li formes geomètriques i gruixos molt minimalistes. Hi ha també múltiples opcions de mides i formes; sobre encimera, semi encastrada, sota encimera, amb pedestal, cantoneres, ovalades, rodones, amb relleus, de color, decorades amb dissenys d’autor…

Els mobles de bany els podem fer a mida o bé optar per una composició predeterminada, tan una opció com l’altre podem fer-la amb múltiples formats, colors, acabats i alguns extres com llums Leed, mobles auxiliars, aplics, separadors als calaixos, tiradors tipus “push”…

Els sanitaris podríem dividir-los en dos grans grups; els suspesos que fan estalviar l’espai, són més senzills de netejar i visualment queden més estètics. Pels vàters no suspesos seria una opció, en general, més econòmica que l’anterior i podríem trobar els de fons normal i els semi compactes que són una mica més reduïts i generalment queden enrasats a la paret.

Villeroy ha optat per fer totes les seves tapes amb sistema QuickRelease que consta de les frontisses extraïbles per fer més senzilla la neteja, en les games altes porten també incorporat, en més de 20 models, el sistema DirectFlush de neteja i el sistema AntiBac d’antibacterians. Altres sistemes a escollir poden ser el DualFlush i l’AquaReduct sistemes per regular el caudal de l’aigua, SoftClosing perquè les tapes es tanquin a poc a poc i el seient ViSeat amb llum, calefacció, funció de obertura i tancament automàtics.

Com a punts més diferencials tindríem el GreenGrain un sanitari de la col·lecció Architectura que redueix considerablement el consum d’aigua. Els models ViClean-L i ViClean-U+ són la combinació perfecta entre bidet i sanitari amb nombroses funcions individuals. Alhora d’escollir el sanitari cal tenim en compte, a més a més de la mida, la sortida i alimentació de l’aigua.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació