Torna el terratzo

Torna el terratzo

El terratzo torna a estar de moda, arquitectes e interioristes tornen a apostar per aquest tipus de disseny i l’apliquen tant en cases particulars com en projectes més grans com botigues, hotels, restaurants…

El terratzo tradicional té unes característiques que són millors i d’altres que poden suposar alguns inconvenients. És un tipus de producte que té poques juntes i es pot polir moltes vegades en funció del seu desgast, té la propietat antibacteriana i és bastant sofert, l’inconvenient a destacar és que té un grau de porositat elevat, per tant, es taca amb facilitat.

Lomar Terrazo

Lomar Terrazo

Actualment trobem alternatives a aquest material que donant un aspecte idèntic al propi terratzo i tenen millors propietats i característiques que aquest.

La primera d’elles és el Bealstone ®, marca registrada de l’empresa belga líder en morters Beal International , és un terratzo continu de nova generació, amb nomes 2 o 3mm de gruix i totalment personalitzable i aplicable en múltiples superfícies, amb més d’un centenar de colors de base e infinitat de combinacions amb les pedres. Destaca també la seva impermeabilitat, adherència i duresa.

Bealstone ©Beal

Bealstone ©Beal

Aquest tipus de producte cal ser aplicat per un professional format.

Amb aquesta opció també obtenim una superfície continuada sense gairebé cap junta i podem , com ja hem comentat anteriorment, personalitzar-lo al nostre gust, fins hi tot aplicar els colors corporatius en el cas de les empreses.

Bealstone ©Beal

Bealstone ©Beal

L’altre alternativa és el gres porcelànic que, com ja hem explicat en altres publicacions, és un tipus de producte resistent que pot ser utilitzat tant en terres com parets i tant dins com fora de la vivenda ja que té nomes un 0,03% d’absorció.

El trobem amb múltiples formats colors i acabats.

Fins hi tot alguns proveïdors han fet una barreja entre l’ho “vintage” i tradicional combinant el tipus terratzo amb el tipus hidràulic, donant-los fins hi tot efectes 3D.

Vives Cerámica serie Brenta

Vives Cerámica serie Brenta

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació