Què hem de tenir en compte alhora d’escollir una mampara de bany

Què hem de tenir en compte alhora d’escollir una mampara de bany

És una bona opció escollir una mampara feta a mida i personalitzada per aprofitar al màxim l’espai del bany i per integrar-la amb tot el conjunt.


Cal triar-la segons les necessitats, pensant amb qui la utilitzarà més sovint i què és més pràctic per nosaltres; si la faran servir majoritàriament adults, nens, gent gran, persones amb mobilitat reduïda…

Pel que fa al tipus o model hem de tenir en compte la mida i la forma del plat de dutxa o banyera; hi ha mampares corredisses, angulars, abatibles, rodones, fixes, plegables, per mobilitat reduïda…

És important també que vagi amb consonància amb el bany, els metres que tingui i la distribució; per exemple si és una estància petita és millor que posem una mampara transparent i amb poca perfilaria per tal de veure el bany més gran.

Abans l’acrílic s’utilitzava molt en les mampares perquè era molt més econòmic que la opció amb vidre però actualment el preu d’algunes mampares de vidre s’ha igualat de preu amb l’acrílic. No obstant existeixen també opcions amb acrílic encara.

Si escollim el vidre el tenim amb diferents gruixos, de 3mm, 4mm, 6mm i 8mm són els més normals, com més gruixut és el vidre més estabilitat té i per tant podem posar-lo amb poca perfilaria Tots els vidres estan templats per la seva seguretat.

Els vidres donen també la opció de ser transparents, tintats, glaçats, decorats, amb impressió digital i fins hi tot amb il·luminació Led o tovalloler incorporats, per tant, ens dona molt més joc que l’acabat acrílic.

Recomanem fer el tractament anticalç en els models que ho permetin ja que fa de més bon netejar la mampara. El manteniment el podem fer amb una espàtula per poder fer caure les gotes del vidre un cop acabem d’utilitzar la mampara diàriament i per fer la neteja amb aigua calenta i líquids neutres sense detergent.

Pel que fa a la perfilaria majoritàriament és d’alumini amb diferents colors a escollir o de inoxidable amb més d’un acabat també; que hi hagi més o menys perfil, com hem comentat anteriorment, dependrà també del gruix del vidre. Hi ha la opció de models sense perfil a sota per tal d’evitar impediments alhora d’entrar al plat de dutxa.

Podeu veure tipus, models i moltes opcions de personalització amb el “decorador virtual” que ofereix la pàgina web de Profiltek especialistes en mampares.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació