Que es i perquè es fa servir el microciment?
  • 2064
  • 0

Que es i perquè es fa servir el microciment?

El microciment, com ja diu el seu nom, es un ciment especial que esta format per 2 components. El microciment en pols i la resina liquida, que barrejats, formen una pasta que podem aplicar a tot tipus de superfícies, com terres, sostres, parets o escales. Es pot aplicar de manera artesanal a sobre de materials com el pladur, ciment, guix, plàstics… Normalment s’aplica en capes de 2 a 3mm.

Actualment, el microciment es un material que té molt bona acceptació en el sector de la construcció i la decoració, i que cada vegada, es mes utilitzat degut a la seva facilitat d’aplicació i resistència a l’aigua, humitat i altes temperatures.

Molts decoradors el fan servir a les seves creacions ja que pot tenir diferents colors, i es pot combinar en tot tipus d’espais de manera artística, oferint altes possibilitats de personalització.

Un altre avantatge, es que el microciment es pot aplicar ràpidament a qualsevol tipus de superfície, podent  arribar fins a 30 metres quadrats per dia. Una vegada aplicat a la superfície, ja es pot fer servir només passades 4 hores. Ideal per a reformes d’espais ràpides i econòmiques.

La forma d’aplicació del microciment consta de varies parts. Primer haurem de netejar i reparar la superfície perquè el microciment quedi ben assegurat. A continuació es pot aplicar fibra de vidre, seguit de varies capes de microciment segons la superfície.

Finalment, s’haurà de segellar el microciment amb una altre capa per evitar que es pugui tacar o deteriorar amb el temps, i també per aplicar-li l’acabat, que pot ser brillant, setinat o mat.

El microciment es un material molt nou i actual, i que segurament en un breu període de temps, encara es farà servir molt mes.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació