• 1995
  • 0

Multiples opcions per escollir la griferia

És dels últims acabats tant en la cuina com en el bany, el rentador o la barbacoa però no per això és menys important.  

Amb la griferia podem donar l’últim toc personal a la nostre estança.

Aixetes per bany, per dutxa, per rentamans, per bidet, per safareig, per cuina, especials per accessibilitat, pel jardí… podem oferir tot un món de possibilitats! Griferia amb estil i molt funcional, perquè no cal renunciar al disseny per tenir una aixeta que s’adapti a les nostres necessitats.

Podem escollir entre aixetes monocomandament o bicomandament, segons el que més ens agradi però alhora també tenint en compte si podem posar una o altre segons l’instal·lació.

Pel que fa als tipus, opcions i característiques poden ser en cascada, amb airejador economitzador, amb sensor, amb polsador, temporitzades, extraïbles per arribar més enllà, abatibles per si tenim una finestra al damunt d’aquesta…

D’estil rústic o modern, varietat en les altures i formes en funció del tipus de pica, poden ser sobre encimera o murals encastades a paret.

Pel que fa als acabats la més habitual és la cromada brillant, no obstant, podem també trobar-les en mate, de colors més vistosos com pistatxo o rosa per exemple o bé amb tons més neutres com blanc, negra o vengué, de color or, coure, bronze… També les podem trobar fabricades en inoxidable en diferents acabats.

La griferia de dutxa i banyera pot ser normal o termostàtica; si escollim la segona opció el que ens permet és mantenir una temperatura constant i que no ens variï si obrim una altre aixeta o estirem de la cadena, aquest tipus d’aixetes també porten incorporat un sistema de seguretat amb un botó que bloqueja la temperatura màxima a 38ºC, d’aquesta manera els nens no s’escalden. Aquesta posició només es desbloca si premem el botó.

A la zona de dutxa podem també crear un ambient de SPA a la nostre estància amb ruixadors de gran format , jets, carxofes, griferia electrònica que pot incorporar cromo teràpia i fins hi tot fil musical per relaxar-nos durant el nostre bany.

Us donem algunes recomanacions de neteja per mantenir la grifería com el primer dia:

El cromat és molt resistent a la corrosió però alerta amb els productes que utilitzem que no siguin abrasius com el salfumant, amoníac o lleixiu. Tampoc es recomana utilitzar fregalls que es podrien ratllar i faríem malbé la superfície de l’aixeta.

El vapor de l’aigua forma una pel·lícula de partícules de calç al damunt d’aquesta que fan que s’oxidi, per tant, és important no deixar acumular la calç i fer un manteniment freqüent.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació