Miralls: tot el que poden aportar al nostre bany
  • 2468
  • 0

Miralls: tot el que poden aportar al nostre bany

Els miralls aporten al nostre bany amplitud, lluminositat i un toc característic de la nostra personalitat; així doncs a més a més de les formes tradicionals rectangulars o quadrades que li donem als miralls normalment, al mercat s’ofereixen cada vegada més llunes amb forma geomètrica: esfera, hexàgon, oval… fins hi tot, la composició de vàries peces.

Sabíeu que moltes vegades no tenim la llum adequada al nostre mirall? Els professionals recomanen llum natural pels nostres miralls, per tant 4000K és la llum més adient per poder-nos veure tal com ens veu el món quan sortim al carrer. Tot i que el varem podria anar des de 3000K a 5000K.

Hi ha moltes maneres d’il·luminar el mirall: amb aplics, retroil·luminat pels costats o bé per darrere, amb tira LED integrada, amb bombetes tipus tocador…

El producte estrella, el qual ja fa temps que s’incorpora, és la resistència anti-baf que evita que s’enteli el mirall mentre ens dutxem amb aigua calenta.

Un dels extres que també és molt demanat és el mirall d’augment que, el podem tenir a part de sobre taula, amb ventosa adherit al mirall o bé integrat a la mateixa lluna del mirall.

Som molts els que cantem a la dutxa, per tant, us oferim el millor acompanyament per les vostres cançons, podeu reproduir la vostra música preferida a través d’uns altaveus “Bluetooth” integrats al mirall.

Altres opcions que ens ofereixen els fabricants de miralls, són, a més a més dels interruptors tradicionals d’obrir i tancar el llum, reguladors d’intensitat de la llum, polsadors integrats a la lluna del mirall o bé sensors que no caldrà ni tocar el vidre per activar les diferents funcions del nostre mirall.

Imatges: Koh-i-noor

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació