Idees per decorar i recuperar els teus mobles antics
  • 7183
  • 0

Idees per decorar i recuperar els teus mobles antics

Amb el pas del temps els nostres mobles es tornen vells, es trenquen o es deixen de fer servir perquè queden obsolets.

Afortunadament, tot això ja no es un problema, ja que avui en dia, tenim moltes solucions creatives i econòmiques a la nostra disposició.

Amb una sèrie d’eines, colors i/o canvis en la seva estructura, podem tornar el nostre vell i antiquat moble en algo totalment útil i diferent. Com fer servir una vella i trencada cadira per convertir-la en un objecte de decoració per la nostra habitació o convertir una antiga porta en una bonica taula moderna amb els nostres colors preferits.

Es important disposar de materials bàsics per fer la restauració del nostre moble com eines bàsiques com papers de vidre, pinzells, draps de cotó, tornavisos, fregalls d’alumini, espàtules…

Abans de començar la transformació del nostre moble, hauríem de començar per netejar-lo i eliminar les taques i el corc amb ajuda de productes de neteja, vernís i molta paciència.

A continuació, podem fer les modificacions de l’estructura del moble al nostre gust de forma opcional, per després pintar el moble amb ajuda de pintures especialment indicades, per si farem servir el moble restaurat a l’interior o exterior, en cas de que sigui un moble per el jardí.

Per escollir el color de la nostra pintura podem acudir a professionals on tinguem a la nostra disposició una màquina amb sistema tintomètric, on ens podran fer el color de la nostra pintura al nostre gust, algo molt indicat si estem buscant un color especial.

Finalment, un cop acabat de netejar i pintar el nostre moble, el podem tapissar per començar a gaudir d’ell.

Amb creativitat, temps i enginy, podem donar una nova vida a tots aquells mobles que tinguem per casa i que ja no fem servir, una molt bona forma de fer una activitat divertida i reciclar i cuidar el medi ambient.

¿Necessites un color especial o una pintura que no trobes per personalitzar els teus mobles o creacions? Contacta amb nosaltres i et donarem la millor solució.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació