Generació HandMade & Diy!

Generació HandMade & Diy!

Amb l’arribada del bon temps i entrada a l’estiu, els dies son més llargs, més hores de llum i tenim ganes de fer més coses, sembla que tinguem més hores disponibles…

Portem un ritme de vida molt caòtic i sovint necessitem activitats per esbargir-nos una mica i treure’ns les cabòries del cap, els experts sempre recalquen que és necessari per seguir amb la nostra activitat concentrats i amb millor rendiment.

Hi ha qui practica esport, qui va a fer el cafè amb els companys, va al cinema, a ballar, viatjar, passejar i explorar nous racons…i d’altres persones els hi agrada fer manualitats, d’aquí que el Handmade i el Diy estigui tant de moda actualment; i és que una cosa feta a mà té un valor afegit! Què millor que fer-ho amb les teves pròpies mans?

Tot aquest tema va també lligat amb el reciclatge i la reutilització de productes que tenim a casa que ja han envellit molt, que han quedat en desús, o bé articles que els donem una segona oportunitat transformant-los en alguna cosa completament diferent del que eren fins ara.

Ens agrada estar al dia i cobrir, dins les nostres possibilitats, les necessitats del nostre client professional i particular per això aportarem al nostre granet de sorra a la generació Handmade i Diy incorporant un espai a la nostre ferreteria on trobareu productes, idees i propostes de treballs manuals.

A BigMat Materials Banyoles us oferim de tot, tu només cal que hi posis traça.

Des de les eines i estris com: pinzells, paletines, rodillos, esponges, cinta crep, protectors, guants, draps, talladors, tisores, polidors, espàtules, pistoles de silicona, grapadora, atornilladors, llimes, caladores… I gran varietat de productes perquè puguis fer les teves creacions: Tiradors de colors, mides i formes diferents, rodes, esquadres per lleixes, cordes de sisal, tot de tornilleria, esmalt sintètic, pintures a l’aigua, pintures “Chalk”, pintures pissarra, esprais, ceres mates i brillants, cola, vernís, lasur…

Us animem a provar-ho i és que aquesta pràctica la pots utilitzar en qualsevol raconet de casa teva, la cuina, la sala d’estar, el jardí, els dormitoris…. T’imagines tot el que podries fer?

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació