Descobreix un nou món, micromorter Mortex® de Beal International
  • 1016
  • 0

Descobreix un nou món, micromorter Mortex® de Beal International

mortex-02-beal-customMortex ®, marca registrada per l’empresa Beal International, és un revestiment continu amb múltiples possibilitats per els seus projectes interns i externs; el seu aspecte és similar al formigó polit i disposa de una gamma il·limitada de colors a escollir, la firma proposa 64 colors diferents, a més a més d’oferir la possibilitat de crear colors a mida, segons les necessitats de cada client.

Aquest micromorter bicomponent té unes característiques tècniques a destacar; és mil·limètric, totalment impermeable, flexible, resistent i de gran adherència.

L’elevada flexibilitat impedeix que s’esquerdi a causa dels canvis de temperatura i, al ser un producte totalment impermeable, no l’afecta el contacte permanent amb l’aigua u la humitat.

Gràcies a la seva composició lleugera i de fàcil aplicar Mortex ® és un producte versàtil i pot adoptar qualsevol forma sense dificultat per això es poden crear des de dutxes, terres, parets, piscines, piques, escales, mobles i terrasses sense cap tipus de deteriorament.

Sol en Mortex - Bureaux Thomas & Piron à Wierde

La seva granometria, juntament amb la variada paleta de colors a escollir, permet realitzar nombrosos acabats diferents obrint un ampli ventall de possibilitats. No obstant, el toc de creativitat sempre estarà en mans de l’aplicador, ja que podrà personalitzar-ho al seu gust. Els acabats poden variar entre suau, ultra fi, rugós, raspallat o polit.

mortex-07-beal-custom

Aquest revestiment mineral de baix gruix (normalment entre 1mm i 3mm) resulta idoni per ser instal·lat tant en projectes de obra nova com en projectes de renovació, ja que la seva extraordinària adherència permet l’aplicació damunt de: rajoles antigues,  plaques MDF, taulons, formigó, ciment, etc. Sense ocasionar problemes.

Sol en Mortex - Bureaux Thomas & Piron à Wierde

Adjuntem un PDF amb la carta de colors disponible en aquest enllaç.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació