Consells per mantenir neta l’aigua de la teva piscina

Consells per mantenir neta l’aigua de la teva piscina

Tenir una piscina pròpia a casa es un gran avantatge per tots els habitants de la llar, ja que ens permet gaudir d’un estiu amb moltes oportunitats d’oci, fresc, divertit i a mes a mes, et permet revaloritzar el valor del nostre habitatge en cas de venda o lloguer.

Fins aquí tot es perfecte. La gran contra, es que si no comptem amb un servei de manteniment de la nostra piscina, l’haurem de fer nosaltres mateixos. Es molt important mantenir l’aigua de la nostra piscina neta i en perfecte estat. Un manteniment inadequat de l’aigua de la nostra piscina ens pot suposar molts maldecaps, tant econòmics com de salut.

A Bigmat Suministros Ampuriabrava et donem les següents pautes sobre com mantenir l’aigua de la piscina neta i en perfecte estat durant tot l’any.

Mantenir el filtre net: Si mantenim completament net el filtre de la piscina, ens permetrà que el tractament químic que apliquem sigui molt més eficaç. Ja que si el tenim brut, la qualitat de l’aigua empitjorarà i augmentarà el consum de productes químics. Si volem mantenir net el filtre, haurem de realitzar diversos processos per netejar i desinfectar al menys una vegada l’any i cada 5 anys el medi filtrant. Sobretot si es de sorra silícia.

Desinfectar l’aigua: L’aigua sense desinfectar pot provocar que hi hagin molts microorganismes.  Es important poder mantenir els residus de clor lliure entre 0.5-1.0 ppm en l’aigua perquè estigui desinfectada i tingui poder desinfectant. Amb això evitarem que l’aigua s’embruti i que apareguin algues.

Ajustar el pH:  El valor normal del pH de l’aigua ha d’estar entre el 7,2 i el 7,6.. Si tenim el pH de l’aigua molt alt, podríem patir d’irritació a la pell i els ulls. Si el mantenim massa baix,  augmentarà el risc de corrosió i també es produirà irritació d’ulls i pell. Aquest es un aspecte molt important a valorar per la nostra seguretat.

Prevenir les algues: És  recoman aplicar un algicida de forma regular. Les algues són organismes amb capacitat de realitzar la fotosíntesi i obtenir el carboni orgànic amb l’energia de la llum del sol. Es important eliminar-les, ja que tampoc son gens estètiques i donen la sensació de que l’aigua es bruta.

Tenir l’aigua el mes cristal·lina possible: Per poder clarificar l’aigua necessitem un producte floculant, això ajudarà a que el filtre clarifiqui l’aigua i la mantingui sempre cristal·lina i amb un aspecte que et vinguin ganes de entrar a l’aigua.

Si mantenim aquestes senzilles pautes de neteja i manteniment de l’aigua de la nostra piscina, ens estalviarem diners i problemes a la llarga, que ens evitaran tenir que fer altres processos mes cars i que requereixen serveis professionals.

Pots trobar tot tipus de productes per mantenir la teva piscina a les nostres instal·lacions, consulta amb nosaltres per a mes informació.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació