Consells per fer que el teu bany sembli més gran

Consells per fer que el teu bany sembli més gran

Actualment els metres quadrats destinats a l’estança del bany normalment solen ser poc i hem de fer rendir-los al màxim possible, es recomanat utilitzar colors clars destacant una paret, la del fons normalment, amb algun tipus de decorat o color més viu per donar-li més èmfasi i destacar-la a més a més us donem alguns consells per aprofitar l’espai i fer que sembli més gran del que realment és.

La il·luminació és molt important per tal de veure’s espaiós i com més natural sigui la llum millor, si no tenim una finestra podem optar per posar un tub solar que ens aporti llum de l’exterior i sinó recomanem utilitzar llum blanca i de Led que al mateix temps ens farà estalviar.

Un mirall gran pot servir per donar profunditat i amplitud al bany al reflectir la imatge i la llum. També podem fer un mirall a tres parets i ens servirà per poder emmirallar-nos millor per davant i darrera.

Podem optar per un moble de bany suspès i minimalista; avui en dia hi ha moltes opcions de piques i mobles per espais reduïts, fins hi tot n’hi ha de cantoners. Per tal de poder adaptar i amortitzar al màxim l’espai podem fer un moble a mida o decantar-nos cap a la opció de modulars.

Per la zona de bany o dutxa sempre és millor optar per posar una mampara transparent i amb poca perfilaria en comptes de una cortina per tal que l’estança es vegi més diàfana, que amb un cop d’ull vegis tot el bany ens ajudarà a que sembli més espaiós.

Aprofitar tots els espais possibles, alguns que no t’havies ni imaginat: lleixes damunt de la porta, una rapissa d’obra damunt del vàter o integrada dins de la paret, darrera la porta un penjador, a la mateixa barra de la mampara podem penjar una cistella… també podem optar per mobles auxiliars com columnes suspeses o amb potes, miralls amb camerino… Fins hi tot podem fer portes abatibles al frontal i lateral de la banyera per guardar-hi productes que no utilitzem al dia a dia com els rulls de paper higiènic o ampolles de sabó de recanvi.

És important també tenir ben recollit tot el bany fa que es vegi més gran; sinó tenim opció de posar tovalloler a paret i per no tenir la tovallola damunt de la pica podem optar per posar-ne un penjat del lateral del moble no cal ni que es facin forats, si posem separacions dins els calaixos podrem tenir més ordenades les coses i que n’hi càpiguen més. Les tovalloles les podem plegar enrotllades i amortitzarem espai també.

Hi han productes específics per integrar dins la paret i fer que tot es vegi recollit, podeu veure moltes opcions a www.easydrain.com

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació