Consells per evitar atraure els mosquits i les seves picades

Consells per evitar atraure els mosquits i les seves picades

Durant els mesos d’estiu, podem gaudir del bon temps, del sol i també, dels mosquits empipadors i de les seves picades. Son molt molestos, i les seves picades poden arribar a ser perilloses per a moltes persones.

En aquest article, us donarem una sèrie de consells i mesures a seguir per evitar a aquests molestos insectes.Els mosquits els atrauen els colors foscos com el negre o el blau marí, per tant, hem d’evitar vestir-nos amb aquestes tonalitats o colors. Es aconsellable vestir amb colors clars i a la vegada, això ens farà estar més frescos i evitar la calor del sol.

Evita tenir aigua estancada a casa. L’aigua estancada pot atraure els mosquits ja que les seves larves necessiten aigua per poder sobreviure. Si tenim en compte aquest punt, evitarem que els mosquits es reprodueixin més ràpidament.

Evitar utilitzar colònies, xampús, laques o sabons amb perfums extremadament dolços. Atrauràs els mosquits ràpidament i també les seves picades.

Evita tenir la llum encesa si estàs amb la finestra oberta. La llum també fa que els mosquits es sentin atrits.

Pots prendre vitamina B1. Ajuda a evitar que els mosquits ens piquin tant sovint.

Fes servir repel·lents elèctrics per mosquits. Son molt efectius i econòmics.

Si t’agrada dormir amb la finestra oberta, es molt recomanable fer servir mosquiteres per finestres, evitaràs que els mosquits entrin a casa.

Pots fer servir trampes per mosquits com la Mosquito Trap de Jata o les de Swissinno Solutions. Es tracta de productes actuals i amb una alta eficàcia. Son rentables, eficaços i a la vegada, ecològics. Atreuen els mosquits simulant estímuls que fem servir les persones de forma natural com la respiració, la calor, la llum o el nostre alè. Una vegada els mosquits s’apropen, queden atrapats. De forma que els eliminem de forma segura i ecològica.

Esperem que aquests consells us puguin evitar els molestos mosquits i pugueu gaudir del bon temps i dormir tranquil·lament sense patir les seves molestes picades.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació