Coneix les propietats de les lamines impermeabilitzants Oxiegen® d’Axever

Coneix les propietats de les lamines impermeabilitzants Oxiegen® d’Axever

L’empresa Axever està especialitzada en la fabricació de materials per impermeabilització a la construcció. Un dels seus productes estrella son les lamines impermeabilitzants Oxiegen® .

Aquestes lamines ens permeten aconseguir una impermeabilització complerta a més de fer de barrera de vapor, tenir una gran resistència química i resistir al pas del temps. La seva col·locació es ideal tant per impermeabilització interior, exterior i per piscines.

oxiegen-imatge3

La seva instal·lació es molt ràpida i senzilla, i es pot col·locar amb ajuda de ciment cola sobre qualsevol tipus de superfície com el paviment antic, estalviant així afegir-hi capes de morter. Aquesta lamina conté un sistema flexible que pot evitar fissures, esquerdes i fractures al paviment, aconseguint així una impermeabilització ideal per qualsevol superfície ja sigui construccions, rehabilitacions, materials com fusta, el metall o plàstic.

Oxiegen® també es ideal per aconseguir un bon aïllament acústic i evitar el soroll de passes de veïns o de persones a un lloc concret. Es pot col·locar sota paviments de gres, evitant així reduir al màxim el soroll al passar caminant per sobre, ideal per fer-ho servir a comunitats grans tant a sota com a sobre nostre, aconseguint així més confort i també intimitat.

oxiegen-imatge-1

Les lamines Oxiegen® les podem fer servir tant a noves construccions o reformes i son disponibles diferents models com BIBER BD20, BIBER TB40 y BIBER BD20plus.

Pots consultar més informació i veure el seu catàleg visitan la web d’Axever.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació