Colors més apropiats per pintar les parets segons cada estada

Colors més apropiats per pintar les parets segons cada estada

Avui us consellarem algunes idees i recomanacions a l’hora de pintar les parets de casa o la feina per cada estada. Sempre podem pintar d’un mateix color totes les habitacions, però també ho podem fer per colors diferents segons cada racó, tipus d’estància i lloc.

Menjador. Es important escollir colors que puguin combinar amb la nostra decoració, mobiliari i estil de l’estància. No es recomanable escollir tons que siguin molt intensos i més de tres colors diferents a les parets.

Rebedor. Tant al rebedor com als passadissos es on podem escollir colors més intensos i cridaners. Els podem combinar de tal forma que cridin molt l’atenció i marquin un estil diferenciador dins de casa.

Dormitoris. Als dormitoris es on podem fer grans combinacions, encara que es recomana fer servir colors més freds que a altres estàncies, ja que els dormitoris on un lloc de descans, i la relaxació ha de prevaler per sobre de tot.

Es recomana colors clars, com els blancs, grisos, blaus cel o combinacions de varis colors.

Bany. Al bany es on no es fan servir massa les combinacions de colors, ja que normalment estan fets amb altres tipus de materials com el marbre o la ceràmica.

El que si que podem fer es combinar els colors dels accessoris del bany per tal de que hi hagi una combinació que ens doni una sensació d’amplitud i molta lluminositat. Per això es poden fer servir colors como els blaus, beix, verd o el color vainilla.

Cuina. A la cuina podem fer servir varis tipus de colors una mica en combinació dels colors dels nostres mobles de cuina. Si disposem de mobles de fusta el podem combinar amb colors guix a les parets, blancs o turquesa. Seran colors molt acollidors i que donaran amplitud a la nostra cuina.

Oficina o despatx. En un lloc on es dedicarà a la feina es recomana fer servir combinacions de colors que ens pugui donar tranquil·litat i concentració.

Colors clars, neutres o grisos ens aportaran equilibri a l’estància i sobretot a no tenir distraccions i perdre la concentració en el treball. Ajudant així a tenir un entorn creatiu i sofisticat a l’hora.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació