Ceys Ms Tech i Paso, neteja, arrecla, cuida i renova la teva llar

Ceys Ms Tech i Paso, neteja, arrecla, cuida i renova la teva llar

Segurament que tens a casa molts desperfectes que creies que podien ser cars o difícils de solucionar sense comptar amb un professional especialitzat.

En aquest article et volem parlar de 2 productes de la casa Ceys, concretament de les gammes de productes MS Tech i Paso.

La gamma Ms Tech et pot ajudar a sortir d’un ensurt molt ràpidament. Ja que et permet enganxar, reparar i segellar fins i tot a sota de l’aigua.

Es ideal per enganxar el gresite de la nostra piscina que s’hagi aixecat, ja que pot aguantar sota l’aigua sense problemes. A més a més, també aguanta altes temperatures i les radiacions solars UV.

Podrem enganxar tot tipus de gomes a finestres i accessoris de la nostra caravana o vehicle. Podent suportar vibracions i canvis bruscos de temperatura.

Ms Tech es elàstic i resistent, podrem enganxar tot tipus de materials com plàstics, materials d’obra, fustes… Sempre amb seguretat de tenir una fixació de qualitat, resistent a cops i vibracions.

Per altra banda, la gamma Paso es tracta de diferents productes, ideals per poder renovar i conservar la nostra llar.

Les solucions que ens ofereix aquesta gamma de Ceys son molt variades. Podrem netejar greix persistent a la nostra cuina o fins i tot el cotxe, eliminar restes de ciment, desembussar embussos severs a la cuina, lavabo o la dutxa.

També podrem fer servir el seu protector i abrillantador per netejar i abrillantar el nostre parquet o netejar restes de taques de floridura als lavabos amb el netejador de floridura Ceys d’aquesta fantàstica gamma de productes.

Com podeu veure, aquesta gamma disposa d’una amplia i variada gamma de productes que podrem fer servir en qualsevol situació i necessitat que tinguem a casa.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació