Calçat de seguretat esportiu: Per treballar de forma segura i còmoda
  • 5107
  • 1

Calçat de seguretat esportiu: Per treballar de forma segura i còmoda

Triar un correcte calçat de seguretat així com un equip de protecció individual en la feina és molt important. No nomèsper la imatge de l’empresa que això projecta, també per la nostra pròpia seguretat i comoditat en el nostre lloc de treball.

Per això cada vegada es més habitual triar el calçat de seguretat esportiu com alternativa. Es tracta d’un calçat que pot ser amb un aspecte, disseny i forma molt similar a qualsevol sabatilla esportiva que pot utilitzar-se per anar a córrer o fer qualsevol tipus d’esport. Solen estar fabricades amb materials com el cuir, cautxú i materials polimèrics.

Són sabates de seguretat que equipen mesures de seguretat què el treballador o usuari pot estar exposat en el seu lloc de treball, de manera que ens protegirà davant riscos i perills elèctrics, mecànics o tèrmics entre molts altres.

Solen portar per això soles aïllants, antiestàtiques i antilliscants, són resistents als talls i porten proteccions a la punta i taló per minimitzar els riscos d’aixafament, cops, cremades o fins i tot evitar problemes de salut en els nostres peus al treballar en llocs amb temperatures massa altes o baixes.

Podem trobar marques com Sparco, Dunlop o Industrial Starter, que disposen de models de calçat de seguretat esportiu que sens dubte ens ajudaran a protegir els nostres peus en tot tipus d’activitats laborals als que podem estar exposats.

Si necessita més informació i assessorament professional per trobar la sabata de seguretat esportiu que necessita, pot contactar amb Bigmat Suministros Ampuriabrava.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

1 COMMENT

  • Botas de Seguridad
    juliol 5, 2019, 8:30 am REPLY

    Excelente post con muy buenas recomendación e información importante respecto del calzado de seguridad en el trabajo. Gracias por compartir.

Powered by Clic Comunicació