Biocalce® de Kerakoll. Apostant per el Green Building

Biocalce® de Kerakoll. Apostant per el Green Building

La filosofia del Green Building al món de la construcció es cada vegada més extensa. Son molts els beneficis de realitzar aquest tipus de construcció, fent els edificis més eficients i amb impactes mínims en la salut humana i el medi ambient. Per això es cataloga com a construcció “verda”, una filosofia que alhora, més professionals i marques comercials aposten, respectant en tot moment el medi ambient i els espais habitables.

Un exemple de marques que hi participen en aquesta filosofia es Kerakoll amb la seva nova gamma de morters de cal hidràulica natural transpirables Biocalce®. Aquesta gamma de morters aporten un nou ampli ventall de solucions i beneficis per el nostre habitatge com evitar la humitat per capil·laritat o millorar la qualitat de l’aire a l’interior.

Son morters i arrebossats naturals transpirables i es poden fer servir tant per decoració, com per arrebossat i sanejament, construcció i consolidació entre d’altres.

Gràcies a solucions com Biocalce® podrem gaudir d’un ambient saludable, lliure de bactèries i microorganismes que poden ser perjudicials per la nostra salud.

Podem trobar una àmplia gama de productes Biocalce® segons les nostres necessitats com per exemple Biocalce muroseco, murosano, piedra, revoco, pintura o silicato puro entre d’altres.

Pots consultar més informació sobre els productes de Kerakoll accedit al seu catàleg a través del següent enllaç: Catàleg i documentació tècnica de Biocalce® de Kerakoll.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació