Avantatges dels brodats en la roba laboral d’empresa
  • 1111
  • 0

Avantatges dels brodats en la roba laboral d’empresa

De cares als nostres clients potencials, tenir una imatge impecable i professional ens pot donar molts avantatges davant la nostra competència.

Un aspecte molt important en la nostra imatge, es la roba laboral nostre o dels nostres treballadors. Podem fer servir roba laboral de qualitat sense fer servir cap logotip o per altra banda, podem fer servir la nostra identitat corporativa com el nom d’empresa o logotip, imprès o brodat a la nostra roba laboral.

El brodat es una molt bona alternativa, sobretot per els uniformes de treball, ja que crea un aspecte molt més professional amb una duració molt més llarga, que donarà una imatge de qualitat i professionalitat molt gran a la nostra empresa ja sigui d’un entorn industrial, com a hostaleria, etc.

Pràcticament, qualsevol peça de roba es pot brodar, ja siguin uniformes, samarretes, texans, jaquetes, armilles, gorres…

A Bigmat Materials Banyoles i Suministres Ampuriabrava tenim a disposició dels nostres clients tot tipus de roba laboral, així com calçat o accessoris de seguretat per tot tipus de feines.

Adicionalment, disposem de màquina de brodar industrial, on podem personalitzar tot tipus de roba laboral i on podem personalitzar de forma digital el disseny o logotip de cada empresa, fent una plantilla que després es farà servir per brodar cada peça de roba de forma individual.

La tècnica del bordat que fem servir, es ràpida i molt neta, ja que fem servir les més avançades tècniques de brodat.

També de cares a futures comandes, una vegada disposem del disseny del client, podem personalitzar altres peces de roba si el client en necessita mes unitats.

La duració del brodat es molt superior i mes resistent que la roba impresa tradicional.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació