Avantatges de la gespa artificial
  • 1497
  • 0

Avantatges de la gespa artificial

Si estas pensant en renovar i millorar l’aspecte del teu jardí però no tens temps ni diners per dedicar-hi al seu manteniment, tens a la teva disposició la gespa artificial. Aquest tipus de gespa té molts avantatges davant la gespa tradicional. Et volem fer una petita llista d’avantatges per ajudar-te a decidir a renovar el teu jardí.

Et permet estalviar aigua: La gespa sintètica no necesita aigua per mantenir-se. Nomès necessitaras regar de tant en tant per netejar la gespa. Això suposa un estalvi significatiu en aigua i diners.

Et permet estalviar temps:  La gespa tradicional s’ha de regar, tallar, abonar… dedicant-hi molt de temps mensualment, al contrari de la gespa artificial, nomès necessitaràs raspallar-la puntualment per evitar que quedi xafada.

No necessites eines cares i espaioses per el seu manteniment: No necessitaràs invertir diners en maquinaria com un tallagespes, mànegues, compostador per la gespa tallada, etc. Et permetrà estalviar temps i espai a dins de casa.

Tindràs sempre el teu jardí verd sigui l’època que sigui:  Segons les epoques de l’any, la gespa natural es posa de color groc. Amb la gespa artificial tindràs sempre el teu jardí de color verd tot l’any. Moltes marques de gespa incorporen un tractament especial antiUV per evitar que es deteriori amb la llum del sol.

No tindràs plagues d’insectes:  Les plgues d’insectes son un problema habitual a jardins on hi ha molta vegetació. Haguent de dedicar temps i diners en productes per evitar aquestes plagues. Amb la gespa sintética serà un problema amb el qual no t’hauràs de preocupar.

No necessites gastar diners en llavors: Per mantenir la gespa natural, hem de dedicar temps i diners en comprar llavors. No tindràs que gastar res en llavors si tens gespa artificial instal·lada al teu jardí.

Fàcil d’instal·lar: No hauràs de tenir coneixements tècnics avançats per poguer instal·lar la teva gespa artificial. A internet pots trovar molts tutorials per aprendre a instal·lar la gespa.

Té molts d’usos: Pots fer servir la gespa artificial tant a casa com al teu negoci, no nomès a l’exterior, sino també a interiors.

A Bigmat Suministros Ampuriabrava tenim a la teva disposició tot tipus de gespes artificials, així com material i eines per al jardí. Tenim productes en stock i sota encàrrec. Contacta amb nosaltres per a més informació.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

Powered by Clic Comunicació